Blog

images/belso-arnyekolas-22maj.jpg

A belső árnyékolást szeretné korszerűsíteni?

belső árnyékoláshoz igazán kedvező, modern megoldást kínálunk az érdeklődőknek. Gondolja velünk újra az otthonát, keressen minket bizalommal!

Sokan szeretnék korszerűsíteni otthonaikat azért, hogy a tér gondoskodjon a kényelmükről, és megfeleljen a manapság felmerülő igényeknek. Egyesek az olyan részletekre is odafigyelnek ilyenkor, mint például a belső árnyékolás, hiszen egy motorizált rendszer nem hiányozhat egy korszerű, komfortos ingatlanból. Amennyiben Ön is újragondolná az otthonát, és bármilyen megoldásra nyitott a belső árnyékoláshoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Az érdeklődők számára igazán kedvező megoldást kínálunk a belső árnyékolás korszerűsítéséhez. A rendszer százszázalékban megfelel a manapság felmerülő igényeknek, rendkívül megbízható, biztonságos, amely precízen képes működtetni az egész házban az árnyékolókat. Az automatizált rendszerrel Ön csak nyerhet, otthona végre maximálisan kiszolgálja az igényeit, és még kellemesebb, harmonikusabb lesz. Egyesek attól tartanak, hogy a belső árnyékolók korszerűsítése rendkívül bonyolult és időigényes lesz, azonban, ha az általunk kínált megoldás mellett dönt, mindezt elfelejtheti. A rendszer szereléséhez nincs szükség szakemberre, elektromos kiállások létesítésére. Nagyon hamar telepíthető, így Önnek nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy megtapasztalja az innovatív technológia előnyeit. Lehetősége lesz a távvezérlésre is, a világ bármely pontjáról irányíthatja az árnyékolókat, ez pedig egy hosszabb távollétkor kifejezetten jól jöhet. Mindenképp gondoljon ránk a felújítás előtt, hiszen csak nyerhet a korszerű alternatívával. Otthona értékét is növelheti!

Keressen minket a belső árnyékoláshoz, és segítünk, hogy hatékonyan korszerűsíthesse otthonát! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a rendszerről, annak előnyeiről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview