Blog

Motorizált belső rolók időseknek is!

motorizált belső rolók ideálisak az idősebb korosztály számára is. Felejtse el a nehéz megoldásokat, válassza a könnyebb utat, keressen minket!

Az idősebb korosztályból sokak számára fontos, hogy otthonukban lehetőleg minél több olyan megoldás kerüljön kivitelezésre, amik megkönnyítik a mindennapokat. Például nagyon fárasztó lehet mozgatni a belső árnyékolókat, különösen a nagyobb ingatlanok esetében. Egyeseknek komoly egészségügyi problémákkal is meg kell küzdeniük, így nem csoda, ha már egy ilyen művelet is kihívások elé állíthatja az érintetteket. Szerencsére van erre is már megoldás, mégpedig a motorizált belső rolók, amelyek az időseknek is kifejezetten kedveznek!

motorizált belső rolókkal az idősebb korosztály elfelejtheti az árnyékolók hosszadalmas, fárasztó mozgatását. Egy helyről lehet irányítani a rendszert, ennek köszönhetően nem kell felmenni az emeletre ahhoz, hogy az ember felhúzza vagy leengedje az árnyékolókat. A motorizált belső rolók óriási könnyebbséget biztosítanak az idős, egészségügyi problémákkal leterhelt embereknek is. Vannak olyanok, akik attól tartanak, hogy nem fogják tudni megtanulni kezelni a rendszert. Az igazság az, hogy a motorizált belső rolók használatát nagyon egyszerűen, gyorsan el lehet sajátítani, hiszen rendkívül felhasználóbarát. Hamar rá lehet hangolódni a modern berendezésre, így ezután az ember el sem tudja képzelni a mindennapjait a motorizált belső rolók nélkül.

A motorizált belső rolók hosszú éveken át gondoskodnak a könnyed mindennapokról, kényelemről. Rengeteg időt, energiát lehet megspórolni, és még a felhasználók egészségét sem terheli meg. Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és próbálja ki otthonában a megbízható rendszert! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált alternatíváról. Az érdeklődőknek korrekt ajánlat keretein belül biztosítjuk a modern rendszert. Ha kérdései lennének a motorizált berendezésekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview