Blog

elektromos rolók

Elektromos rolóra váltana? Megbízható rendszert kínálunk!

Az elektromos rolókhoz cégünk valóban kényelmes, korszerű alternatívát kínál. Ismerkedjen meg az intelligens rendszerrel, tájékozódjon honlapunkról!Egyre többen érdeklődnek az olyan intelligens árnyékolók iránt, mint például az elektromos rolók. Ezek az alternatívák sokkal kényelmesebbé varázsolják az otthont, ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mindenképp megbízható rendszerre van szükség. E téren óriási a kínálat, nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak az érdeklődők, egyeseknek pedig nehéz megtalálni ebben a választékban a megfelelő alternatívát. Amennyiben Önnek is szüksége lenne tanácsra ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolókhoz az általunk kínált modern opciót!

A PowerView® rendszerek mellett biztosan megtapasztalhatja az elektromos rolók előnyeit. Az intelligens eszközzel végre lehetősége van kényelmesebbé tenni az árnyékolók használatát. Akár az okostelefonjáról is irányíthatja a rolókat. Az általunk kínált megoldás legnagyobb előnye az, hogy nincs szükség hosszas bontásra, körülményes kivitelezésre ahhoz, hogy lehessen elektromos rolója. A PowerView® rendszert szinte percek alatt be lehet üzemelni, így Önnek nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy kipróbálhassa az árnyékolókat. A rolók később is kényelmes használatot biztosítanak, hiszen akkumulátorral működnek, melyeket évente csupán egyszer kell tölteni. A PowerView® sokáig problémamentesen kiszolgálja a felhasználókat, nagyon megbízható. Akár otthonától távol is működtetheti az eszköz segítségével a rolókat. Nyaraláskor, hosszabb távollét esetében így azt a hatást keltheti, mintha tartózkodnának az ingatlanban, ezáltal pedig a betolakodók elkerülhetik az otthonát.

Próbálja ki a PowerView® rendszert, válassza az elektromos rolókhoz, és tapasztalja meg a modern megoldás előnyeit! Gondolja velünk újra az otthonát, ránk számíthat a munkálatok során. Honlapunkon bővebb információkat is találhat. Korrekt ajánlat keretein belül tudjuk biztosítani a korszerű eszközt. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview