Blog

Okos otthon rendszerek a maximális kényelemért!

Az okos otthon rendszerek mellett sokkal kényelmesebbek lehetnek a mindennapok. Irányítsa egy eszközről az árnyékolóit, keressen minket!

Ha ingatlan kialakításról van szó, manapság nem csupán az ízléses lakberendezési megoldások a fontosak, hanem azok is, amik a maximális kényelemről gondoskodnak. Egy fárasztó munkanap után kifejezetten jól tud esni az ember számára, ha otthonában minden kézre áll, és akár egy eszközről tudja irányítani a világítást vagy az árnyékolókat. Nem véletlen, hogy emiatt óriási népszerűségnek örvendenek az okos otthon rendszerek, hiszen százszázalékban gondoskodnak az emberek komfortérzetéről az ingatlanokban. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni az okos otthon rendszerek előnyeit, és megbízható alternatívát keres az árnyékolók vezérléséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk kiváló megoldást kínál az árnyékolók vezérléséhez, amely garantáltan nem okoz idő előtt csalódást. Automatizált rendszereink rendkívül megbízhatók, amik tökéletesen passzolnak a modern háztartásokba. Legfőbb célunk, hogy a minőségi árnyékolástechnikai vezérléssel erősítsük az okos otthon rendszerek előnyeit. Ha hozzánk fordul, egy nagyon rugalmas, könnyen kezelhető technológiát próbálhat ki. Általunk elfelejtheti az árnyékolókkal kapcsolatos időigényes feladatokat, a rolókat egy helyről tudja irányítani. Akár a világ másik pontjáról is használhatja az árnyékolóit, ez pedig még a biztonságos környezet megteremtését is elősegíti, hiszen ezzel azt a hatást kelti, mintha tartózkodnának az ingatlanban.

Az okos otthon rendszer kialakításakor keressen minket, árnyékolástechnikai megoldásainkkal a legjobbat hozhatja ki a végeredményből! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a technológiáról, vezérlés előnyeiről. Az okos otthon rendszerhez kínált opcióink könnyen telepíthetők. A kedvező feltételekről sem feledkezünk meg. Ha felkeltettük az érdeklődését és ajánlatot kérne, vagy kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview