Blog

Okos otthon megoldások: az intelligens otthon könnyen megvalósítható!

Az okos otthon megoldások leegyszerűsítik az intelligens otthon megvalósításának menetét, így bárki számára elérhetővé válik a jövő!

Az okos otthon sokak számára valami valóságtól elrugaszkodott sci-fi, aminek egy része ugyan már most is megvalósítható, ám minimum a lakás árát rá kell költeni, és teljes átalakítással jár. A valóság azonban egészen más, hiszen az okos otthon mindössze intelligens, sokszor automatizált, de legalábbis távolról vezérelhető funkciók összessége, és nem szükséges minden egyes elérhető berendezést beszerezni hozzá, hiszen mindenkinek csak olyan okos otthon megoldásokat kell megvásárolnia, amelyekre szüksége is van; így a költségek is alacsonyan tarthatóak.

Az okos otthon megoldások közül a legnépszerűbbek a biztonsággal, a világítással, a fűtéssel és légkondicionálással, valamint az árnyékolással kapcsolatos berendezések. Ezek legtöbbje gyorsan, egyszerűen, vezetékezés nélkül is beépíthető az otthonba, de a legbonyolultabb munka is egy-két nap alatt befejezhető.

Cégünk árnyékolástechnikával kapcsolatos okos otthon megoldásokat kínál ügyfeleinek. Az automatizált árnyékolók különféle típusai mellett egy olyan rendszer is beszerezhető tőlünk, amely egyedi beállításokat, távoli vezérlést és a biztonság szintjének növelését is lehetővé teszi. A távirányító akár kézi, akár falra szerelhető változatban is megvásárolható, de emellett egy okostelefonokra telepíthető applikáció is segíti az árnyékolók vezérlését és programozását. A rendszer különféle elemei akkumulátorral működnek, azaz nincs szükség vezetékezésre. Ennek köszönhetően az okos otthon megoldások telepítése akár néhány óra alatt elvégezhető, majd ezt követően azonnal használatba is vehető. A minőség kiváló, az ár pedig kedvező, ezért Önnek is érdemes elgondolkodnia a beszerzésén!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az okos otthon megoldások iránt, tekintse meg, mit tudunk kínálni Önnek, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview