Blog

Belső árnyékolás elektromos rolókkal

belső árnyékolás modern eszközei az okos otthon kellékei is! Igazítsa az árnyékolóit az ingatlana lehetőségeihez!

A fényszabályozás legújabb eszközei már jóval többet tudnak, mint a régi modellek. A belső árnyékolás klasszikusa a függöny, de a le és fel mozgatható árnyékolók megjelenésével az automatizált modellek is megjelentek. Az automatizálás az okos otthon egy jellegzetessége. Az egymást kiegészítő, intelligens rendszerek segítenek abban, hogy a hétköznapok mentesek legyenek minden, felesleges kényelmetlenségtől. A belső árnyékolás eszközei is segítenek ezt a célt elérni.

Az elektromos rolók a modern belső árnyékolás képviselőt. Ezek az árnyékolók külsőre úgy néznek ki, mint egy régi roló, azzal a különbséggel, hogy sokkal többet tudnak annál. A mozgatásuk már nem a szokásos módon, kézi mozgatással történik. Az elektromos vezérlés nem csak azzal az előnnyel jár, hogy a belső árnyékolás sokkal kényelmesebbé válik. Ennél jóval több lehetőség van a távirányítóval vezérelt elektromos rolókban.

Az okos otthon nagy szabadságot ad a tulajdonosainak, illetve a lakóinak. Az árnyékolókat egy összehangolt rendszer részeként tudják használni a tulajdonosok, úgy, hogy az egész ingatlanból a legjobbat hozzák ki. Mit jelent ez egy elektromos rolónál? A rolók külön és az összes roló együtt is programozható a mozgás és pozicionálás szempontjából. Az elektromos rolók biztonságosak, minden korosztály számára lehetséges a használatuk. Az ingatlant energiatakarékosabb használatra teszik alkalmassá. Igen, a belső árnyékolás megfelelő, tudatosan kiválasztott eszközeivel ezek a tulajdonságok is meg tudnak valósulni. Automatizált árnyékolókkal egy sokrétűen felszerelt okos otthon és sokkal jobban kihasználható árnyékolók lesznek a birtokában!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a belső árnyékoláshoz szeretne új árnyékolókat vásárolni és az ingatlanát okos eszközökkel felszerelni! Az általunk forgalmazott termékekről a kollégáinktól tud információkat kérni, ha felkeres minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview