Blog

Elektromos roló: spóroljon időt, energiát a használatkor!

Az elektromos rolóval sokkal könnyebbek a mindennapok. Nyerjen időt, energiát, és válassza az intelligens árnyékolókat otthonába!

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi időt, energiát felemészthet például a redőnyök, rolók mozgatása a mindennapok során. Jóval kényelmesebb és egyszerűbb az élet egy intelligens vezérlő rendszerrel, hiszen ez esetben nem kell minden egyes árnyékoló felhúzásával és leengedésével külön foglalkozni. Amennyiben Ön is szeretne intelligens rendszert alkalmazni, amivel akár a világ másik pontjáról is használhatja az árnyékolókat, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolóinkat!

Az elektromos rolók maximálisan megfelelnek a kor követelményeinek. A rolók alapvetően népszerűségnek örvendenek a belső terek árnyékolásával kapcsolatban, ugyanis sokkal egyszerűbb és gyorsabb őket telepíteni, komolyabb átépítésre nincs szükség esetükben. Az elektromos rolóknál szintén nem kell hosszadalmas beépítési munkával számolni. Az intelligens rendszer akkumulátorral működtethető, ami természetesen tölthető is, így nincs szükség vezetékek telepítésére, bonyolult kivitelezésre, így Ön nagyon hamar megtapasztalhatja a modern technológia előnyeit. Még pénzt is spórolhat, ugyanis nem lesz szükség alapanyagra sem a munkálatokhoz. Az elektromos rolókat bárhonnan működtetheti, akár a nyaralás kellős közepén is. Ez hozzájárul ahhoz, hogy otthona biztonságos legyen, mert a távvezérléssel azt a hatást keltheti, mintha tartózkodnának az ingatlanban. Ilyen környezetbe illetéktelenek nem hatolhatnak be. A rendszer hosszú éveken át kiszolgálja, és segít időt nyerni a többi teendőjére. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a korszerű megoldással!

Válassza az elektromos rolókat, és sokkal könnyebbek lesznek a mindennapok! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a rendszerről, működéséről. A technikai megoldást kedvező feltételekkel, rövid határidővel biztosítjuk megrendelőinknek. Ha kérdései lennének a rolókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview