Blog

Belső árnyékolás a valódi kényelem jegyében!

Belső árnyékolás, kényelmes, modern megoldás, kedvező feltételekkel, ismerkedjen meg megbízható rendszerünkkel, és alkalmazza bátran!

Napjainkban a belső árnyékolással kapcsolatban már nem csupán az esztétikai tényezők számítanak sokak számára, hanem a kényelem is. Szeretnének minél egyszerűbben, komfortosabban kezelhető árnyékolókat alkalmazni. Egyesek bármilyen megoldásra nyitottak e téren, akár megbízható elektronikát is alkalmaznának. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szívesen fogadna tanácsot elvárásainak megfelelően, forduljon hozzánk bizalommal a belső árnyékolásért!

A belső árnyékolás terén olyan alternatívát biztosítunk az ügyfeleknek, ami képes gondoskodni a valódi kényelemről. Az általunk kínált opció maximálisan megfelel a kor követelményeinek, nagyon megbízható. Precíz működésre képes, egyszerűen alkalmazható, hamar el lehet sajátítani a használatát. Ha ezt a rendszert választja, akár a világ másik pontjáról is működtetheti a belső árnyékolóit. A távvezérlésnek köszönhetően akár a nyaralása kellős közepén is mozgathatja az árnyékolókat, így könnyedén alkalmazkodhat az otthoni időjáráshoz, és még az illetéktelen betolakodókat is megtévesztheti. Ezzel megakadályozhatja, hogy távolléte alatt betörjenek az ingatlanba, hiszen a vezérléssel azt a hatást kelti, mintha lennének az ingatlanban. A korszerű technológiával készült belső árnyékolás jóval nagyobb energiahatékonyságot is tud biztosítani, ez pedig hosszú távon mindenképp a családi kassza előnyére válik.

A belső árnyékolásban cégünk élen jár, mi valóban kényelmes megoldást biztosítunk. Legyen szó építkezésről, felújításról, bennünket bármilyen esetben felkereshet. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a rendszerről, működéséről, és megismerkedhet az általunk kínált belső árnyékolókkal, mint amilyen a roló vagy roletta, raffinesse, pliszé függöny, reluxa, szalagfüggöny, lapfüggöny vagy panelfüggöny. A technikai megoldást kedvező feltételekkel biztosítjuk a megrendelőknek. Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy kérdései lennének, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview