Blog

Belső árnyékolóval kapcsolatban modern megoldást keres?

Árnyékolók, igényes, modern kivitelben, megbízható rendszer, kedvező feltételekkel, tapasztalja meg a korszerű opció előnyeit!

Manapság sokféle árnyékoló típus áll a vevők rendelkezésére. Közülük sokaknak fontos, hogy a kor követelményeinek megfelelő, igényes alternatívát találjanak a választékban. Mivel nem mindenkinek van kellő kapacitása hosszasan nézelődni a kínálatban, szívesen fogadnának tanácsokat az elvárásaiknak megfelelő árnyékolóval kapcsolatban. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe cégünk belső árnyékolóit!

Cégünk igazán modern, praktikus megoldást kínál a vásárlók számára! Vállalkozásunk otthonába viszi az igazi kényelmet, a kor követelményeinek megfelelő alternatívát, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. A rolók, sávrolók könnyedén telepíthetők, nem kell véséssel és egyéb munkálatokkal számolni, nem szükséges vezetékes kiállás, hiszen akkumulátorral működnek. A belső árnyékolók motorizáltak, intelligens rendszerrel működtethetők az ingatlanokon kívül, belül egyaránt. Akár egy teljesen másik országból is használhatja a rolókat, sávrolókat, ez pedig nem csupán energiahatékonyságot kínál, hanem még otthona biztonságára is oda tud figyelni. A belső árnyékolók távoli mozgatásával azt a hatást keltheti, mintha tartózkodnának a házban, így az illetéktelen betolakodók nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket egy több hetes utazásból hazatérve. A belső árnyékolók vezérlése felhasználóbarát, nagyon könnyű megtanulni kezelni. Megbízható, hosszú éveken át kiszolgálja az ingatlanban élőket.

Tapasztalja meg Ön is az általunk kínált belső árnyékolók előnyeit, és keressen bennünket bizalommal a rendelés leadásához! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a távvezérlésről, a rendszer egyéb pozitív tulajdonságairól, kezeléséről. Legyen szó építkezésről, felújításról, árnyékoló cseréről, bennünket bármilyen esetben felkereshet. Ha kérdései lennének, vagy szeretne hozzájutni a rendszerhez, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview