Blog

Távirányítható fényzáró roló

Távirányítható fényzáró roló: praktikus megoldás a mindennapokhoz!

Távirányítható fényzáró roló

megbízható rendszer, egyszerű kezelhetőség, modern megoldás otthonába a zökkenőmentes mindennapokért!

Ha ingatlan kialakításról van szó, sokan kifejezetten olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amikkel könnyebbek, zökkenőmentesebbek lehetnek a mindennapok. Szerencsére manapság nem jelenthet kihívást az elvárásokhoz igazodni, hiszen számtalan olyan opcióval lehet már találkozni, amelyek növelik az emberek komfortérzetét az otthonukban. Amennyiben Önnek is fontos a maximális kényelem, és kedveli a modern, egyszerűen kezelhető alternatívákat, az árnyékoláshoz válassza a távirányítható fényzáró rolót!

távirányítható fényzáró roló tökéletesen megfelel az elvárásainak, modern, komfortos otthonából nem hiányozhat az árnyékoló. Egyesek nem is gondolnák, hogy a redőnyök, rolók kézi mozgatása mennyi időt, energiát elvehet, főleg egy nagyobb ingatlanban, ahol több árnyékolóval is muszáj foglalkozni. Az általunk kínált megoldással egy gombnyomással mozgathatja a rolókat. Sokkal gyorsabb, kényelmesebb ebben a formában használni az árnyékolókat. A távirányítható fényzáró rolókat otthonától távol is működtetheti, ami biztonsági szempontból is óriási előny, hiszen ezzel azt a hatást keltheti, mintha az ingatlanban tartózkodna valaki, így az illetéktelen betolakodók miatt nem aggódhat. A távirányítható fényzáró rolók egyszerűen kezelhetők, megbízhatók, hosszú éveken át kiszolgálják a felhasználókat, garantáljuk, hogy elégedett lesz a modern opcióval.

Alapozza meg otthona kényelmét, tapasztalja meg a korszerű árnyékolók előnyeit, ehhez válassza a távirányítható fényzáró rolókat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a rendszerről, szolgáltatásunkról. Az új árnyékolót kedvező feltételekkel biztosítjuk az ügyfeleknek. Legyen szó felújításról, építkezésről, vagy redőny cseréről, bennünket bármilyen esetben felkereshet. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview