Blog

Elektromos roletta

Elektromos roletta: válassza a kényelmesebb opciót!

Elektromos roletta

Elektromos roletta, modern, igényes megoldás, kényelmes kezelés, felhasználóbarát rendszer, tapasztalja meg az előnyöket!

A hagyományos függönyök helyett egyre nagyobb teret kapnak a roletták, ugyanis sokkal könnyebben kezelhetők, mint a klasszikus textíliák. Már a telepítésük jóval egyszerűbben kivitelezhető, nem gyűrődnek, mennek tönkre egyhamar, felhasználásukkal igényes és letisztult környezetet lehet létrehozni. Amennyiben Ön is szeretne váltani rolettákra, emellett kedveli a modern alternatívákat, válassza a kényelmesebb opciót, az elektromos rolettát!

Az elektromos roletta korszerű, praktikus megoldást kínál az árnyékolástechnika terén, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz vele. A megbízható rendszer Ön helyett gondoskodik az árnyékolók mozgatásáról. Az ingatlanon belül, sőt azon kívül is tudja irányítani a szerkezetet. Ez a biztonság szempontjából óriási előny, hiszen, ha távol van otthonától, akkor is olyan hatást kelthet, mintha valaki tartózkodna az épületben. Az elektromos roletta ideális választás bármilyen esetben. Ha okos otthont szeretne kialakítani, nem lehet kérdés, hogy az árnyékolók modern változatát telepíttesse.

Az elektromos roletta rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető, köszönhetően a felhasználóbarát kialakításnak. Nagyon gyorsan el lehet sajátítani a használatát, és megbízható. Könnyen telepíthető, különösebb átalakításra, hosszadalmas szerelésre nincs szükség, és a legújabb generációs motoros rolettákhoz vezetéket sem kell kiépíteni, mert önállóan, vezeték nélküli tápellátással működnek. Az árnyékolók akár az időjáráshoz is programozhatók, ez pedig a nyári napsütésben kifejezetten jól jön. Hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják az ingatlanban élőket, így bátran tekinthet befektetésként is az árnyékolókra.

Tapasztalja meg Ön is az elektromos roletta előnyeit, és telepíttesse otthonába a rendszert mihamarabb! Honlapunkon bővebb információkat is talál a rendszerről, annak előnyeiről. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview