Blog

Elektromos fényzáró rolók

Elektromos fényzáró roló: mik az előnyei?

Elektromos fényzáró rolók

Elektromos fényzáró rolók számos változatban, kiváló minőségben és kedvező áron - kényelem és hatékonyság egyben!

Az árnyékolástechnika egyre csak fejlődik, és napjainkban már egyre jobb és jobb újításokat vezetnek be e téren is. A motoros redőnyök és rolók egy ideje már elérhetőek, ám egyre megbízhatóbbak, a működésük pedig már automatikus is lehet, ráadásul egy elektromos fényzáró roló akár a lakás dísze is lehet.

Az elektromos fényzáró rolókat csendes működtetés, kényelmes használat, illetve maximális hatékonyság jellemzi. Mivel akár egyedi méretekben is elkészíthetőek, minden lakásban ott a helyük, és az áruk is kifejezetten kedvező - főként egy hagyományos redőnyhöz képest, ami ráadásul zajos és kényelmetlen is.

Egy elektromos fényzáró roló emellett stílusos árnyékolási lehetőséget is biztosít, és főként a napjainkban divatos, modern lakberendezési irányzatokat kiegészítve mutat jól. Alapanyagát tekintve rugalmas, színei pedig szabadon választhatóak, tehát mindenhez illeszkedhet. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy egy erőteljes színnel hangsúlyos eleme lesz a térnek, és az esetleges stílusváltás során az elektromos fényzáró rolót is cserélni kell majd. Éppen ezért érdemesebb a semleges árnyalatok mellett dönteni, amelyek minden színesebb kiegészítőnek tökéletes hátteret biztosítanak.

Amennyiben Ön is szeretné a legkorszerűbb árnyékolástechnikával felszerelni az otthonát, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk az elektromos fényzáró rolókkal és más árnyékolókkal egyaránt foglalkozik, és kínálatunkban kizárólag a legkiválóbb minőségű termékek találhatóak meg. A rendszer távirányítással vezérelhető, megbízható, könnyen telepíthető, a karbantartása is egyszerű, és kifejezetten kedvező árú, ezért, ha modern árnyékolástechnikára van szükség, megkerülhetetlen a piacon.

Ha felkeltettük az érdeklődését az elektromos fényzáró rolók iránt, tekintse meg az általunk biztosított lehetőségeket! Ha pedig rendelni szeretne, vagy kérdései merülnének fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview