Blog

motoros roló

Motoros rolók: ne feledkezzen meg felújításkor az árnyékolókról!

Motoros roló

Motoros rolók, modern, megbízható rendszerek, kényelmes használat, ismerkedjen meg az általunk kínált alternatívával!

Tavasszal sokan szeretnének belevágni otthonuk korszerűsítésébe azért, hogy szebb és kényelmesebb környezetet hozhassanak létre. Ha már az ember nekilát az ingatlan felújításának, érdemes sorba venni, hogy mik azok a dolgok, amiknél mindenképp szükség van a változásra. Egyesek ilyenkor szembesülnek azzal, hogy az árnyékolóik már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul kifejezetten veszélyes is a használatuk. Célszerű ezektől a redőnyöktől megszabadulni, mert az idő előrehaladtával még több probléma lesz velük. Amennyiben Ön is felújítás előtt áll, és az árnyékolókat is lecserélné, váltson motoros rolóra!

A motoros rolók nélkülözhetetlenek a korszerű ingatlanokból. Az automata árnyékolók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen sokkal megbízhatóbb, kényelmesebb alternatívát kínálnak. A motoros rolókkal rengeteg időt, energiát spórolhatnak meg az emberek, hiszen az árnyékolók az ingatlan bármelyik pontjáról működtethetők. Az általunk kínált rendszerrel lehetősége van egy teljesen másik helyszínről, otthonától távol is vezérelni az árnyékolókat, ezzel azt a hatást keltve, mintha lennének az ingatlanban. Ez fontos szerepet tölt be a biztonság növelésében is, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket. A motoros rolók hosszú éveken át kiszolgálják a felhasználókat, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a rendszerrel. Használatukat nagyon könnyű elsajátítani, különösebb betanulást nem igényelnek. Akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is vezérelheti az árnyékolókat.

Felújítás előtt ne feledkezzen meg a redőnyök ellenőrzéséről: ha problémát észlel, mindenképp válassza a cserét! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a motoros rolókról és a működtető rendszerről. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview