Blog

távirányításos belső árnyékolók

Távirányításos belső árnyékoló: válasszon kényelmes megoldást!

Távirányításos belső árnyékolók

Távirányításos belső árnyékoló, kényelmes, modern megoldás, spóroljon időt, energiát az árnyékolók mozgatásakor!

Egyesek nem is gondolnák, hogy igencsak jelentős időt emészthet fel a mindennapokban a belső árnyékolók fel vagy leengedése. Ez különösen igaz azoknál az emeletes családi házaknál, ahol több nyílászárónál is foglalkozni kell a rolók, sávrolók mozgatásával. Ha az ember késésben van, nem igazán jut arra idő, hogy minden egyes belső árnyékolót fel vagy leengedjen. Nem ritka, hogy a kapkodás miatt sokan meg is feledkeznek a rolókról, pedig egyes esetekben fontos lenne, hogy leeresztve maradjanak. Amennyiben Ön szeretne egyszerűbb alternatívát találni ezzel kapcsolatban, hogy elkerülje a kellemetlenségeket, ajánljuk figyelmébe a távirányításos belső árnyékolókat!

távirányításos belső árnyékolókkal sokkal egyszerűbbek, kényelmesebbek a mindennapok. Bárhol is tartózkodjon az ingatlanon belül, könnyedén mozgathatja fel-le a lamellákat. Akár közvetlenül indulás előtt, a bejárati ajtóból is irányíthatja a rendszert, rengeteg időt, energiát takaríthat meg a modern alternatívának köszönhetően. A távirányításos belső árnyékolókat nem csupán az ingatlanon belül, hanem kívül is mozgathatja. A távvezérlés lehetővé teszi, hogy akár a világ másik pontjáról is használhassa az árnyékolókat, így, ha megfeledkezne a lamellák leeresztéséről, utólag ezt könnyedén megteheti, például egy nyaralás során. A távirányításos belső árnyékolók rendszere rendkívül megbízható, színvonalas, hosszú éveken át gondoskodik a rolók, sávrolók komfortos használatáról.

Tapasztalja meg Ön is a mindennapokban a távirányításos belső árnyékolók előnyeit, válassza az általunk kínált modern megoldást! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a rendszerről. Legyen szó felújításról, építkezésről, bármilyen esetben kereshet minket. Ha kérdései lennének, vagy szeretne a személyes megbeszéléshez időpontot foglalni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview