Blog

elektromos rolók

Elektromos rolók: redőnycserekor is ideális!

Egyes ingatlanoknál igencsak elöregedett redőnyök találhatók meg. Ezek már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, nagyon nehezen használhatók, és szinte állandó javításra szorulnak. Az ilyen állapotú redőnyöktől tanácsos mihamarabb megszabadulni, hiszen rengeteg pénzt emészthetnek fel és okoznak bosszúságot a mindennapokban. A kérdés már csak az, hogy milyen árnyékolóra érdemes váltani utánuk? Amennyiben Ön még nem kapott erre választ, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolókat!

A régi, nehezen kezelhető redőnyök után igazi felüdülés lesz használni az elektromos rolókat. Ezek az árnyékolók a kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, alkalmazásuk pedig rendkívül kényelmes, hiszen az ingatlanon belül bárhonnan irányíthatja a lamellák mozgatását. Az elektromos rolókhoz kínált rendszerünk roppant intelligens, ami a távvezérlést is lehetővé teszi, így a házon kívül is vezérelheti az árnyékolókat. Nagyon megbízható, színvonalas megoldást kínálunk ügyfeleinknek, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a végeredménnyel. Az elektromos rolók hosszú éveken át ki fogják Önt szolgálni, és biztosítják a komfortos körülményeket az otthonában. A rendszer nagyon könnyen telepíthető, különösebb átalakításokra nincs szükség esetükben. Lehetősége van előre beprogramozni az árnyékolókat, így azok akkor is mozgásban lehetnek, amikor Ön nem tartózkodik otthon. Az elektromos rolókat nagyon hamar meg fogja szokni, ezután el sem tudja képzelni, hogy a jövőben ismét manuálisan mozgassa az árnyékolókat.

Tapasztalja meg Ön is az elektromos rolók előnyeit a mindennapokban, és váltson mihamarabb a korszerű árnyékolókra! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált rendszerekről. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy Önnek is lehessen színvonalas árnyékolója. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview