Blog

motoros árnyékolók

Motoros árnyékoló: kényelem felsőfokon

Az ablakokra helyezett árnyékolók szerepe kettős: védik a helyiséget az erős fénytől, illetve hőtől, valamint megakadályozzák a belátást is, ha arra van szükség. A mozgatásuk történhet kézi erővel, és napjainkban már egyre elterjedtebbek a motoros árnyékolók is, amelyek kezelése egyszerű, akár távolról is történhet, így a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják, ami egy árnyékolótól elvárható.

motoros árnyékoló rendszerek lelke nem a motor, még csak nem is maga az árnyékoló, hanem a vezérlés. Többféle típus is létezik, illetve maguk az árnyékolók is ízlés szerint választhatóak ki, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Ami a rendszert illeti, lehetséges az egyszerűbb, távirányítóval működtethető motoros árnyékolók beszerzése is, a legmagasabb szinten azonban minden automatikusan működik. Még csak egy gombot sem kell megnyomni, mert az intelligens vezérlés mindent maga állít a fényviszonyoknak, a szokásoknak, vagy az előre beprogramozott utasításoknak megfelelően. Természetesen ebbe is lehetséges beavatkozni, hiszen akadhatnak a megszokottól eltérő helyzetek is, ám az esetek többségében a távirányító felé sem kell nézni, különösen abban az esetben nem, ha a manuális vezérlést egy okostelefonra telepített applikációval oldjuk meg, ami akár a világ másik végéről is eléri a motoros árnyékoló rendszerünket.

motoros árnyékoló rendszerek többféle árnyékolóval is megrendelhetőek a változatosság jegyében, így a helyiség stílusához, illetve a tulajdonos ízléséhez igazítható a megjelenésük. Mind színek, mind formák tekintetében hatalmas a választék, ezért, ha valaki motoros árnyékoló rendszert szeretne telepíttetni az otthonába, annak fel kell készülnie a hosszas tervezgetésre - főleg, ha a család többi tagja is szeretné érvényre juttatni a véleményét.

Amennyiben motoros árnyékolókat szeretne az otthona ablakaira, tekintse meg az általunk kínált rendszert, olvasson bővebben a témában, válassza ki a megfelelő árnyékolótípust, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2022 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview