Blog

Távirányítható fényzáró roló

Távirányítható fényzáró roló, megbízható rendszer, egyszerű kezelhetőség, modern megoldás otthonába a zökkenőmentes mindennapokért!

Ha ingatlan kialakításról van szó, sokan kifejezetten olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amikkel könnyebbek, zökkenőmentesebbek lehetnek a mindennapok. Szerencsére manapság nem jelenthet kihívást az elvárásokhoz igazodni, hiszen számtalan olyan opcióval lehet már találkozni, amelyek növelik az emberek komfortérzetét az otthonukban. Amennyiben Önnek is fontos a maximális kényelem, és kedveli a modern, egyszerűen kezelhető alternatívákat, az árnyékoláshoz válassza a távirányítható fényzáró rolót!

elektromos rolók

Egyes ingatlanoknál igencsak elöregedett redőnyök találhatók meg. Ezek már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, nagyon nehezen használhatók, és szinte állandó javításra szorulnak. Az ilyen állapotú redőnyöktől tanácsos mihamarabb megszabadulni, hiszen rengeteg pénzt emészthetnek fel és okoznak bosszúságot a mindennapokban. A kérdés már csak az, hogy milyen árnyékolóra érdemes váltani utánuk? Amennyiben Ön még nem kapott erre választ, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolókat!

motoros árnyékolók

Az ablakokra helyezett árnyékolók szerepe kettős: védik a helyiséget az erős fénytől, illetve hőtől, valamint megakadályozzák a belátást is, ha arra van szükség. A mozgatásuk történhet kézi erővel, és napjainkban már egyre elterjedtebbek a motoros árnyékolók is, amelyek kezelése egyszerű, akár távolról is történhet, így a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják, ami egy árnyékolótól elvárható.

POWERVIEW®
AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2021 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview